De Halloween Nights in Attractiepark Toverland zijn in volle gang. Met 3 haunted houses, 2 experiences en 5 scare zones is er weer genoeg te beleven. Voor de echte liefhebber die alles op een avond wilt doen is er sinds vorig jaar de Fear Pass. Deze ‘all-in experience’ van €62,50 komt met een aantal handige voordelen.

De bezitter van een Fear Pass krijgt allereerst een limited edition festivalbandje. Hiermee krijg je niet alleen toegang tot alle huizen en experiences maar kan je ook aanschuiven bij het dinerbuffet ‘Trick or Eat’.

Tijdens de Halloween Nights zijn er 5 Haunted Experiences waar bezoekers met de pas gebruik van kunnen maken. Dit zijn Maison de la Magie, Trapped, The Witches Forest, Fear the Woods en The Dollhouse. Een bijkomend voordeel is dat je geen tijdsloten hoeft te reserveren. Je bezoekt het spookhuis dus wanneer dit jouw het beste uitkomt.

Dinerbuffet ‘Trick or Eat’

Met de Fear Pass kan je ook genieten van heerlijke voorgerechten, smakelijke hoofdgerechten en een uitgebreid snoep- en dessertbuffet. Toverland kreeg hier vorig jaar de nodige klachten over maar zegt dit jaar een vernieuwd dinerbuffet aan te bieden. Met onder andere salades, carpaccio, sushi, broodjes, vlees, frietjes, vegetarische alternatieven, brownies, donuts en chocolademous is er voor ieder wat wils.

De losse prijs van het buffet is €37,50 maar omdat dit bij de Fear Pass zit inbegrepen betaal je omgerekend €25,- voor alle huizen. Dat is dus iets voordeliger dan als je alles los gaat boeken op de website.

Halloween Nights vieren in Attractiepark Toverland kan nog van 22 t/m 24, 26 t/m 31 oktober en op 5 november. De Fear Pass is op elke dag nog beschikbaar. Bestel je Fear Pass hier.