We zitten in november en dat betekent dat Halloween alweer voorbij is. Maar dit wilt niet zeggen dat er geen evenementen meer te bezoeken zijn. Sterker nog, er is keuze genoeg. ScareZone heeft een selectie gemaakt van de meest opmerkelijke events die je gewoon in november nog kan bezoeken.

Horror Zone

De komende drie weekenden openen de deuren van Greywood Asylum. Bezoek Horror Zone van 19:00 tot 23:00 uur op 11, 12, 18, 19, 25 en 26 november en ontdek de angstaanjagende belevenissen. Tickets zijn verkrijgbaar op de website van Horror Zone.

Scare Me

Op 11, 12, 18 en 19 november draait Scare Me in Almere nog op volle toeren. Met een nieuw spookhuis, een nieuw buitengebied, een vernieuwde experience en gruwelijke spookhuizen is het alles behalve veilig. Koop je tickets als je durft via Scare Me.

Bobbejaanland

Op 12 en 13 november kan je ook nog in Bobbejaanland terecht. In het Belgische attractiepark opende dit jaar drie nieuwe spookhuizen; Alice in Horrorland, Monastery en CORP. Pest Control. Verder zijn ook Texas Butcher en Bazaar Bizarre dit weekend geopend. Bestel je tickets hier.

Halloween Horror Festival

In Movie Park Germany waren ze er dit jaar vroeg bij en kan je nog lekker laat in het jaar terecht voor horror. Het Halloween Horror Festival gaat zijn laatste weekend tegemoet. Van vrijdag 11 tot en met zondag 13 november is het park nog tot 22:00 uur geopend. Met nieuwe shows, scare zones en keuze uit verschillende spookhuizen is er nog voldoende te vrezen. Tickets koop je eenvoudig via de website van Movie Park Germany.

The Cursed Goldmine

Dit event had de seizoensopener moeten zijn maar is verplaatst. Geen paniek! Op 11, 12, 18 en 19 november opent de mijn voor een allerlaatste keer de deuren voor bezoekers. Deze belevenis heeft maar liefst 4 grote zones gelegen op een walk through met diverse kleinere belevenissen. Tickets zijn te bestellen via tickets.hph@gmail.com.

Traumatica (Uitverkocht)

We blijven nog even in Duitsland hangen, want ook Traumatica gaat zijn laatste weekend in. Op vrijdag 11 en zaterdag 12 november kunnen bezoekers de longen uit hun lijf schreeuwen terwijl zij Tarot House, Grim’s Funhouse of een van de andere spookhuizen betreden. Tickets voor Traumatica zijn inmiddels uitverkocht. Dus ben jij een van de gelukkige? Veel griezel plezier.

Ga jij naar een van bovenstaande evenementen? Laat gerust eens weten wat je ervan vond door een bericht onder dit artikel achter te laten. Of join gezellig in de Scare Network Discord server.