De voorverkoop van de Halloween Fright Nights start binnenkort. Dat heeft Walibi Holland zojuist naar buiten gebracht. Bezoekers konden zich op de website van het park inschrijven. Hierbij worden zij als eerste op de hoogte gehouden. Daarnaast komen zij ook als eerste in aanmerking voor tickets. De voorverkoop start op donderdag 19 augustus.

De Halloween Fright Nights starten in het weekend van 9 en 10 oktober. Daarnaast is het grootste horror evenement van Nederland ook op 16 tot en met 31 oktober. Die zijn op alle donderdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen. Het park is op deze dagen geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Er is nog niets bekend gemaakt over coronamaatregelen.

Kijk voor meer informatie op de website van Walibi Holland.

Het park is afgelopen zondag begonnen met de campagne rondom dit evenement. Eerder werd Eddie de Clown afgeleid door een duistere kracht. Dit heeft het gevolg dat Eddie zijn spullen inpakt en zegt te vertrekken. Daardoor zijn er online veel vragen ontstaan over de toekomst van de mascotte. Bekijk de teaser in onderstaand artikel.

https://scarezone.nl/2021/08/17/video-gevaar-dreigt-voor-de-halloween-fright-nights/

Wil je op de hoogte blijven over alles omtrent dit onderwerp? Of ben je geïnteresseerd in andere Halloween gerelateerde onderwerpen? Sluit je aan in onze Discord server en mis niets.