Nicolas Cage is binnenkort als Dracula te zien in de horrorkomedie ‘Renfield’. Het scenario is gebaseerd op een origineel idee van The Walking Dead en Invincible-bedenker Robert Kirkman. Universal heeft onlangs een trailer uitgebracht.

In dit moderne monsterverhaal van Dracula’s trouwe dienaar schittert acteur Nicholas Hoult als Renfield, de gekwelde assistent van de meest narcistische baas uit de geschiedenis, Dracula. Hij wordt gedwongen om de prooi van zijn meester te bemachtigen en al zijn bevelen uit te voeren. Nu is Renfield klaar om te zien of er een leven is buiten de schaduw van The Prince of Darkness. Maar of Dracula dit zomaar pikt van zijn ‘werknemer’…

Cage benadrukt dat fans niet teveel moeten verwachten van zijn rol in de film. Zo is Renfield geen echte Dracula-film maar draait het vooral om het karakter Renfield. ”Het is geen film waarin we Dracula 2 uur lang krijgen te zien, dus verwacht dat ook niet. Ik heb wel de nodige scènes in de film zitten waarvan ik denk dat ze Dracula waardig zijn”, aldus Cage.

Bekijk de trailer:

Renfield draait vanaf 6 april 2023 in de Nederlandse bioscopen.

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze categorie ‘Extra’.

Of praat mee in onze Scare Network Discord server.