Het duurt niet lang meer of de poorten van Keukenhof openen weer voor bezoekers. Over 2 maanden kan iedereen weer de magie van bloemen met eigen ogen bewonderen tijdens het 75-jarig bestaan van het park. Achter de schermen wordt er nog hard gewerkt aan de laatste voorbereidingen om alles weer gereed te hebben voor de opening op donderdag 21 maart 2024.

Het publiek kan hun lol weer op, want de agenda van Keukenhof is weer goed gevuld met boeiende bloemenshows en verschillende activiteiten die bezoekers uit Nederland en daarbuiten versteld doen staan. Op dit moment liggen er 7 miljoen bloembollen te wachten om een kleurrijk spektakel te geven. Laat de lente maar komen.

2024 is een bijzonder jaar voor Keukenhof, want het park viert haar 75-jarig bestaan. Dit feestelijke seizoen bestaat uit een speciale jubileumtentoonstelling en meerdere boeiende activiteiten. Bezoekers kunnen in ieder geval weer een zee aan bloemen, natuur en geschiedenis verwachten.

Het parkeerterrein aan de Loosterweg Noord wordt nu flink aangepakt. En dat mag ook wel aangezien alle paden na 40 jaar wel aan vervanging toe zijn. Tegelijkertijd wordt er gezorgd dat al het regenwater beter afgevoerd kan worden.

Keukenhof is geopend van 21 maart tot en met 12 mei 2024. Tickets voor volwassenen kosten €19,50 en zijn hier te koop.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.