Walibi Holland verandert vanaf aankomende zaterdag 7 oktober in een horrorspektakel. Overdag is er de Halloween Spooky Days maar zodra de zon onder gaat nemen moordlustige figuren het attractiepark over tijdens de Halloween Fright Nights. Een onderdeel van deze avonden was altijd de lichtshow bij achtbaan Lost Gravity. De deuntjes van het oude Club Roxy werden door licht- en vuureffecten ten gehoren gebracht wat op veel enthousiasme van bezoekers kon rekenen. Maar hier is nu slecht nieuws over te melden, want de lichtshow zal niet meer te zien zijn.

Een van de gezichten van Walibi Holland, Scott Bravenboer, wist te melden de Club Roxy muziek niet meer draaide tijdens de Halloween Fright Nights. ‘Voor lichtshows in achtbanen moet je naar Bright Nights komen’, aldus Bravenboer. Hieruit kunnen we toch wel concluderen dat het voor nu even einde verhaal is voor Club Roxy. Wie weet kunnen bezoekers later dit jaar er alsnog iets van meekregen tijdens de winteropenstelling van het park.

Club Roxy is een spookhuis dat van 2007 tot en met 2010 was te bezoeken tijdens de Halloween Fright Nights. Het huis stond in het voormalige stunttheater waar vandaag de dag het gebied Festival of Freaks is te vinden. Bezoekers liepen bij het betreden van de wachtrij een nachtclub binnen. Er stond een bar waar drankjes besteld konden worden. Dit gehele spookhuis stond eigenlijk in het teken van een underground horrorfeest.

Bekijk hier de video waar een impressie van de lichtshow is te zien:

De Halloween Fright Nights draait vanaf 7 oktober tot en met 29 oktober 2023 op 12 avonden.