Horrorfilms zijn hot op het moment. Nieuwe verhalen, reboots en vervolgen lijken allemaal te scoren bij het grote publiek. Reden genoeg voor Sony Pictures om nog een oude horrorhit af te stoffen. De film ‘I know what you did last summer’ kwam uit in 1997 en krijgt een vervolg met de originele cast.

In het origineel raakte onder andere Jennifer Love Hewitt en Freddie Prinze Jr. betrokken bij een ongeluk waarbij een slachtoffer viel. De tieners raakte in totale paniek en dumpte het lichaam in het water. Maar was het slachtoffer wel echt dood?

Voor het vervolg is er nog niet veel bekend. Er is nog geen verhaal of een release naar buiten gebracht. Het is al wel duidelijk dat Jennifer Love Hewitt en Freddie Prinze Jr. terugkeren. Jennifer Kaytin Robinson neemt de regie op zich.

Sony Pictures heeft met de succesvolle herlancering van de Scream films de smaak dus te pakken. Wil je er weer een beetje inkomen? Bekijk de trailer van I know what you did last summer hier.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.