Twilight Fantasy Productions is een evenementenbureau voor verschillende belevingen waaronder Halloween. Al 11 jaar hebben zij ervaring in het organiseren van Halloween avonden waaronder The Villains in themapark Mondo Verde. Het team is nu op zoek naar versterkingen die graag willen deelnemen aan het scare team voor de bestaande en nieuwe Halloween events.

Zijn horror en Halloween helemaal jouw ding? Lees hier de volledige oproep en geef je op:

Hou je van Horror en Halloween en uitdagingen /ideeën om mensen te laten schrikken ?

Wij zijn op zoek naar personen die graag willen deelnemen aan ons scareteam voor onze bestaande en nieuwe Halloween events.

Zin om te brainstormen, je eigen ideeën met ons te delen, meehelpen met de voorbereidingen en uiteindelijk te genieten wat we samen gecreëerd hebben?

Meldt je dan aan bij ons scareteam!

Stuur een mail met wat info over jezelf naar info@twilight-fantasy-productions.nl

Wij nemen dan met jou contact op.

We take the scarelevel up!

Het bureau van Twilight Fantasy Productions is gelegen in het zuiden van Limburg aan de internationale driehoek van Nederland-Duitsland-België. Het team bestaat voornamelijk uit creatieve en enthousiaste vrijwilligers, figuranten en coördinatoren.

Kom meer over de organisatie te weten via deze website.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.