Films komen over het algemeen uit in de bioscoop om dan later te verhuizen naar een streamingdienst. Je hebt ook films die rechtstreeks naar een streamingdienst gaan. En dan heb je nog de film ‘The Boogeyman’. De Stephen King-verfilming viel tijdens een voorvertoning zo erg in de smaak dat het oorspronkelijk plan om de film op Hulu te zetten niet door gaat. Sterker nog, de film krijgt een release in de bioscoop.

In december 2022 vond een succesvolle voorvertoning van The Boogeyman plaats. Door de vele positieve reacties heeft 20th Century Studios besloten om de film niet direct op Hulu te zetten, wat het oorspronkelijke plan was. Doordat horrorfilms tijdens de lockdown een boost leken te krijgen en de bioscopen op dit moment overal weer open zijn durft de filmstudio een grotere release wel aan.

Regisseur Rob Savage neemt de film op zich. De cast bestaat onder andere uit Sophie Thatcher, Chris Messina en Vivien Lyra Blair.

Na het succes van horrorfilm M3GAN is het nu de beurt aan The Boogeyman. Het gelijknamige horrorverhaal van Stephen King gaat over een man die gelooft dat zijn kinderen zijn vermoord door de Boogeyman.

De film zal vanaf 2 juni in de Amerikaanse bioscopen draaien. Wanneer de film in de Nederlandse bioscopen zal draaien is nog niet bekend.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.