Het Italiaanse attractiepark Mirabilandia is nog bezig met een winterslaap, maar bereidt zich langzaam meer zeker voor op de heropening. Dit seizoen kunnen bezoekers genieten van de nieuwe musical genaamd ‘Forever Winx – The Musical’. Deze musical is gebaseerd op de animatieserie Winx Club die dit jaar haar 20ste verjaardag viert.

De populair serie valt blijkbaar goed in de smaak, want Mirabilandia hernieuwt de samenwerking met Winx, de mythische feeën van IginioStrafi. In de nieuwe musical kunnen bezoekers verschillende acteurs, zangers, performers en dansers verwachten. De magische wereld van Bloom, Stella, Flora, Musa, Tecna en Aisha begeleidt het hele seizoen in Mirabilandia tot eind september om samen het 20-jarig jubileum van de Winx Club te vieren.

Het Italiaanse attractiepark werkte vorig jaar al met het merk Winx. Afgelopen seizoen was er een heuse Winx Fairy Day met kleurrijke verrassingen, activiteiten, kostuums, fotomomenten en meer. Door de populariteit heeft het park besloten om de samenwerking door te zetten in de vorm van een musical.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.