Tijdens het Halloween Horror Festival van 2021 konden bezoekers voor het eerst spookhuis Secrets of St. Elmo beleven. Gewapend met een gun moesten bezoekers de jacht openen op griezelige figuren. Een jaar later kwam Haunted Lantern om de hoek kijken waardoor bezoekers met een lantaarn door het western stadje van St. Elmo liepen. Voor de 25ste editie van het halloweenfeest in Movie Park Germany wordt er wederom aan de experience gesleuteld. Deze keer heeft het met een nieuwe scare zone te maken.

Achterin het park wordt themagebied ‘Dead West’ omgetoverd naar ‘Hillibilly Town’. Achtergelaten spullen van verdwenen toeristen zijn er midden in het Wilde Westen te vinden. In dit gebied zwerven enghartige kannibalen rond. Elk half uur luidt het uur van de ondergang en een vloek achtervolgt de godverlaten plek: de onmenselijk misvormde wezens kennen geen terughoudendheid en gaan op rooftocht.

Last Hunt

Mochten bezoekers van het Halloween Horror Festival nog levend uit de scare zones komen, dan kunnen zij altijd nog de gevaren van het vernieuwde spookhuis Secrets of St. Elmo – Last Hunt bezoeken. De horrorattractie krijgt tijdens dit jubileumjaar in het Western-gebied een licht aangepaste verhaallijn. ”Kannibalen, die menselijke botten met hun blote kaken opensnijden, hebben het verlaten mijndorp bezet. Er is een lange tunnel gebouwd om de inwoners te beschermen. De barricade wordt echter vernield door nieuwsgierige ramptoeristen…”

Naast het nieuwe spookhuis ‘Final Stop’ pakt het attractiepark wederom uit met vernieuwing. Dit verhaal sluit goed aan op de nieuwe zone. Wie gaat de uitdaging aan?

Bezoek Movie Park Germany

Movie Park Germany opent de poorten van hun Horrorwood op 25 geselecteerde dagen tussen 30 september tot en met 12 november 2023. Tickets voor toegang tot het park zijn al wel te koop maar het aanschaffen van tickets voor de spookhuizen volgt op een later moment.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Discord server en help ons naar de 600 leden.