Disneyland Paris verkondigde afgelopen april aan een streep te zetten door Disney Halloween Parties. De Disney-schurken hebben ondanks deze annulering toch nog een manier gevonden om het Disneyland Park over te nemen. Op vrijdag 29 september 2023 is er een speciale avond georganiseerd speciaal voor abonnementhouders. De Villainous Night start om 21:45 uur en duurt tot 02:00 uur.

Het park is al vanaf 18:30 uur te betreden tijdens deze exclusieve feestavond. De grote attracties zijn deze avond gewoon geopend. En extra leuk wat normaal niet is toegestaan, bezoekers mogen verkleed het park betreden.

Disneyland Paris komt met een epische digitale zoektocht voor bezoekers: ‘waardevolle artefacten opgraven die verborgen zijn in de donkerste hoeken van het park!’ Wees getuige van de transformatie in een donker en sinister rijk. Maar pas op, gemene inwoners liggen op de loer, verscholen in de schaduw. De karakter die op deze avond in het park rondlopen zijn echter niet beschikbaar voor meet & greets.

De ticketverkoop start op donderdag 31 augustus om 11:00 uur. Tickets kosten €55,- per persoon. Als abonnementhouder mag je één introducee meenemen. Let op: Alle e-tickets zijn op naam.