Na de eerste succesvolle editie van BOEH! in de ZOO vorig jaar keert het evenement dit jaar terug in Dierenrijk Mierlo. Vanaf zaterdag 30 september tot en met zondag 29 oktober kunnen de bezoekers weer griezelen tussen de dieren. Dierenrijk is deze periode extra griezelig aangekleed. Er is een spooktunnel en een kerkhof met uitgestorven dieren. Voor de kinderen is er een gratis educatieve speurtocht verkrijgbaar.

Leerzaam General manager van Dierenrijk Sander van der Heul: “Een bezoek aan Dierenrijk is deze dagen extra leuk door de activiteiten die worden aangeboden en met de griezelige aankleding van het park. We willen de kinderen natuurlijk ook wat meegeven tijdens het evenement door middel van een educatief aspect, dat staat dit keer in het teken van biodiversiteit. Op het kerkhof van uitgestorven dieren leren de kinderen dat dit komt door vervuiling, bedreiging van het leefgebied en klimaatverandering. We laten ook zien hoe wij als Dierenrijk ons inzetten voor het behoud van biodiversiteit en wat de kinderen thuis kunnen doen om dit tegen te gaan.”

Op de woensdagen en weekenddagen in deze periode is er een stempelkaart te koop. De kaart kan bij verschillende activiteiten worden afgestempeld: het maken van dierenmaskers, glittertatoeages laten zetten en pompoen snijden. De activiteiten vinden plaats tussen 12.00 uur en 16.30 uur. In de herfstvakantie worden de activiteiten dagelijks aangeboden.

Het event is gewoon te bezoeken met een reguliere ticket van Dierenrijk Mierlo. En deze koop je hier.

Benieuwd naar meer van dit soort evenementen tijdens Halloween? Bekijk dan onze pagina Happy Halloween.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Discord server en help ons naar de 700 leden.