Amazon Prime Video heeft een deal gesloten om een nieuwe versie van Killer Camp te produceren. De serie richt zich op elf influencers uit Nederland die inchecken in het Amerikaanse ‘Camp Pleasant’ uit de jaren 80. Een persoon bedenkt een moorddadig plan waardoor de andere tien moeten vechten voor hun leven in een strategisch kat-en-muisspel.

De kampeerders nemen deel aan verschillende uitdagingen terwijl de moordenaar probeert te saboteren. Elke nacht wordt er een kampeerder op gruwelijke wijze vermoord. Het is de bedoeling dat de moordenaar wordt ontmaskerd. Een van hen zal daarbij weglopen met een flinke geldprijs.

Skyhigh TV’s creative director Marius van Duijn en executive producer Martine Tromp:

Toen we Killer Camp voor het eerst zagen, vonden we het meteen geweldig. We zijn erg enthousiast dat we dit nieuwe en frisse game-reality-horror-format naar het Nederlandse publiek kunnen brengen. En we zijn het Nederlandse Prime Video-team dankbaar voor hun vertrouwen en enthousiasme.

Release

Killer Camp bestaat uit zes afleveringen. De show werd gefilmd bij ‘Het Blauwe Meer’. Oorspronkelijk werd de show geproduceerd voor het Britse ITV2. Wanneer de show precies gereleased wordt op Amazon Prime is nog niet bekend. De verwachting is dat dit later in het jaar zal zijn.

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze categorie ‘Extra’.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.