Het wordt een gruwelijke herfst in Europa-Park. Wanneer de avond valt zullen bezoekers in een hele andere wereld stappen; de wereld van Traumatica. Het duurt nog even totdat het horrorevent begint, maar langzaamaan komt er meer informatie naar buiten. Spookhuis ‘Tarot House’ is vandaag naar buiten gekomen en is tot nu toe het huis met het hoogste scare-level.

Eerder bracht Traumatica al drie nieuwe spookhuizen naar buiten. Zo begonnen zij met ‘Wax Museum’, ‘Grim’s Funhouse’ en ‘Skin Deep’. Daar is nu het vierde spookhuis ‘Tarot House’ bijgekomen. De omschrijving wat bij dit huis hoort is:

Wil je weten wat de toekomst voor jou in petto heeft? Ga naar binnen om je lot te ontdekken en te zien welk geluk of ongeluk je te wachten staat. Maar wees voorzichtig… de prijs kan je ziel zijn!

Met een compleet nieuw thema ‘Festival of Fear’ lijkt Traumatica in te zetten op een nieuw verhaal. Deze post-apocalyptische wereld krijgt deze editie bezoek van een reizen volk. Een ding is duidelijk, dit volk zal voor niet of niemand stoppen om iedereen een angstaanjagende avond te bezorgen.

Traumatica start al lekker vroeg dit jaar. Het event start op 28 september en duurt tot 12 november op geselecteerde dagen. Bekijk hier welke dagen dit zijn.

Tickets zijn al te koop voor €28,-. Daarnaast is er ook een Shoxterpass die bezoekers toegang geeft tot alle haunted houses via een aparte ingang. Bekijk hier welke tickets er nog meer zijn en bestel ze op de website.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.