Netflix serie Wednesday en Disney’s Hocus Pocus 2 ontvingen onlangs verschillende nominaties voor een Emmy. Hocus Pocus ontving er 3 terwijl Wednesday maar liefs 12 nominaties binnen heeft geharkt. De uitreiking van de Emmy’s vindt plaats op 18 september 2023.

Het langverwachte tweede deel van Hocus Pocus verscheen vorig jaar op Disney+. In dit deel spelen Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy hun rol als Winnifred, Sarah en Mary Sanderson. Deze heksen uit de jaren 1600 zijn herrezen in het moderne Salem, samen met Doug Jones die zijn rol als Billy Butcherson opnieuw op zich nam. De film is genomineerd voor Outstanding Television Movie, Outstanding Fantasy/Sci-Fi Costumes and Outstanding Music Composition For A Limited Or Anthology Series, Movie, Or Special.

De serie Wednesday ontving nominaties voor onder andere Outstanding Comedy Series, Best Lead Actress en Best Directing. Door haar nominatie is de 20-jarige Jenna Ortega de op een na jongste vrouw ooit in deze categorie als beste hoofdrolspeelster. Voor Tim Burton is het zijn allereerste Emmy-nominatie. Op dit moment is Ortega bezig met de opnames voor Beetlejuice 2.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.