In februari kon ScareZone de data van Screams en Heksendoorn al melden. Avonturenpark Hellendoorn gaf hierbij aan niet op 4 maar 3 avonden Screams te houden. Inmiddels is bekend wat hier de reden van is. Tijdens het Scare Event van zaterdag 2 april 2022 won het pretpark de publieksprijs. De woordvoerder van het park stuurde een video om iedereen te bedanken en ging daarbij ook in op de 3 avonden van Screams.

International Director Marketing & Sales René Peul gaf aan dat het afgelopen jaar best heftig is geweest. Screams was op meerdere avonden uitverkocht en door de vele bezoekers was het event enorm succesvol. Dit doet volgens Peul een beetje afbreuk op Heksendoorn. Om de kwaliteit hoog te houden en de kwaliteit voor Heksendoorn te blijven bieden is er besloten de Screams avonden terug te schalen van 4 naar 3 avonden.

Sinds 2000 wordt er voor families Heksendoorn gehouden in het Overijsselse attractiepark. Het park miste de jeugd waardoor Peul in 2016 Screams bedacht, waar hij ook zelf als scare actor bezoekers de stuipen op het lijf jaagt.

Data Screams

Zaterdag 15, 22 en 29 oktober 2022

Screams is te bezoeken van 19:00 – 23:00 uur

 

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.