De nieuwst experience van Darkpark heet Wasteland Rebellion en is vanaf 28 juni te spelen. Deelnemers lijken naar het jaar 3022 af te reizen om de mensheid te redden van de ondergang. Afhankelijk van welke missie er gekozen wordt, beleven deelnemers een andere kant van het avontuur. Na het spelen van beide missies wordt het echte verhaal achter het uitsterven van de mensheid duidelijk. Geïnteresseerden konden zich al eerder inschrijven op een wachtlijst. Inmiddels is de kaartverkoop gestart.

De organisatie neemt met deze gloednieuwe experience een grote stap richting de toekomst door escape rooms en immersive theatre te combineren met een nieuw vorm van het klassieke lasergamen. De nieuwe experience komt in het naastgelegen pand van ‘Stay in the Dark’ te liggen. 

De missies van Wasteland Rebellion

Missie 1:

Een vooruitstrevende corporatie is in het geheim begonnen met het invriezen van mensen. Duizend jaar later moeten ze noodgedwongen de ingevroren lichamen ontdooien om een leger te vormen dat hen kan helpen in de strijd tegen rebellen die een DNA-streng in hun bezit hebben die essentieel is voor het voortbestaan van de mensheid.

Missie 2:

Een groepje verzetsstrijders uit het jaar 3022 is teruggekeerd naar het heden om medestanders te rekruteren voor hun strijd tegen een onzichtbare vijand die het voortbestaan van de menselijke soort bedreigt. Met hun mobiele tijdmachine reizen ze af naar een verlaten terrein waar de onvermijdelijke nederlaag op hen wacht.

Tickets

Wasteland Rebellion is te boeken op dinsdag, woensdag en donderdag. Bij het boeken kunnen deelnemers kiezen uit welke missie zij willen spelen. Beide missies zijn vanaf €25,- per persoon te boeken via Darkpark.

Darkpark is zijn eigen ‘darkverse’ aan het creëren waarbij alle verhalen samenkomen. Dit was al te zien bij eerdere spellen maar referenties naar andere spellen verstopt zaten.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.