Attractiepark Slagharen viert dit jaar het 60-jarig jubileum en bezoekers kunnen vanaf aankomend weekend voor de eerste keer Halloween vieren in het park. Van 7 tot en met 29 oktober 2023 is het park griezelig maar ook gezellig aangekleed. Overdag is daar het familievriendelijke Scary Prairie met 3 walkthroughs. De avondopenstellingen worden een stuk spannender tijdens Western Nightsmares. Deze zijn te bezoeken op 7, 13, 14, 18, 20, 21, 27 en 28 oktober 2023. Het park is dan overgenomen door freaks en de 3 walkthroughs zijn getransformeerd naar spannende belevenissen. Een van deze walkthroughs heet ‘The Manor’. Daar heeft het attractiepark nu de eerste beelden van vrijgegeven.

Volgens directeur Dave Storm komen bezoekers op veel plekken in het park al invloeden uit de Verenigde Staten en het Wilde Westen tegen. Halloween vieren was dan ook een logisch vervolg. Het feest combineren met het westernthema geeft dan ook het stoere karakter waarmee het park echt iets unieks kan toevoegen ten opzichte van andere parken.

Western Nightmares en Scary Prairie

Overdag kunnen families al griezelen en genieten van de Scary Prairie: hét Wild West Halloween-avontuur voor alle leeftijden.

Het is zes minuten en zes seconden over zes. De schemer valt. Bezoekers kunnen zich opmaken om oog in oog te staan met de duistere kant van het Wilde Westen. Wat overdag vrolijk en onschuldig leek, blijkt één grote Western Nightmare te zijn. Zeventig acteurs zullen er in drie angstaanjagende walkthroughs en drie scare zones alles aan doen om gasten de nachtmerrie van hun leven te bezorgen. 

The Manor

Walkthrough The Manor is zowel tijdens Scary Prairie als Western Nightmares te bezoeken. Bezoekers beleven het huis echter wel anders. Zo is de beleving overdag een stuk vriendelijker dan in de avond. Overdag het huis van de familie Bones. Kun jij deze familie aan het schrikken maken? ’s Avonds een onheilspellende plek van de Lost Bandits. Zouden ze er nog wel of niet wonen?

Attractiepark Slagharen heeft inmiddels een video naar buiten gebracht waarbij het interieur van The Manor is te zien. De duistere kamers beloven niet veel goeds.

Tijdens Scary Prairie kost de walkthrough €2,- per persoon. Zoek je liever het randje op en bezoek je Western Nightmares? Dan kost een ticket €5,-. Bekijk hier alle prijzen.

Tickets bestellen en tijdsloten reserveren doe je eenvoudig via de website van Attractiepark Slagharen.

Krijg je niet genoeg van al het scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 666 leden.