De 2 uur durende ‘Haunting of the Asylum’ is een adventure game met een real life horror experience. Organisator Warrior Events is onder andere bekend van ‘The Breakout’ en heeft ook nu weer voor een bijzondere verlaten locatie gekozen. De game speelt zich namelijk af in een echt klooster in Ter Apel. De ticketverkoop is inmiddels gestart.

Haunting of the Asylum is gebaseerd op de klassieke horrorverhalen. Het verhaal is als volgt:

In dit Gesticht wonen er al jaren krankzinnige patiënten. Gruwelijke gebeurtenissen hebben zich hier afgespeeld. Onlangs zijn er twee patiënten mysterieus verdwenen. Kan jij dit mysterie oplossen?

Deelnemers van deze horror experience moeten zich voordoen als een patiënt om het gesticht binnen te komen. De echte patiënten die in het gesticht wonen vertellen over een dood meisjes die ’s nachts in de wandelgangen loopt. Het personeel lijkt er niets vanaf te weten, maar niets is wat het lijkt. Leg contacten met de patiënten en misschien overleef je jouw bezoek aan dit gesticht wel.

Tickets

Haunting of the Asylum kan op 31 maart, 1, 7 en 8 april 2023 gespeeld worden. De tickets zijn inmiddels te koop en kosten €39,99 per persoon.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.