Walibi Holland kwam in 2017 met hun nieuwste spookhuis Below. Bezoekers gaan als ongediertebestrijders met een gids op jacht in de riolen. De review voor dit huis is hier terug te lezen. Het is inmiddels 5 jaar later en FEAR in Avon Valley Scream Park komt met een nieuw spookhuis die gebaseerd lijkt te zijn op Below.

FEAR is voor het tweede jaar op rij als winnaar voor UK’s Best Scream Park uitgekozen. Voor dit jaar is de organisatie bezig met hun ‘meest ambitieuze attractie tot nu toe’ die zich zal voegen naast de bestaande huizen ‘X4’, ‘VITA NOVA’, ‘Malefica’ en ‘House of Clowns’. Dit nieuwe huis gaat ‘The Core’ heten. Drie teasers over dit nieuwe huis zijn inmiddels al naar buiten gekomen. Hierop is onder andere te zien hoe bezoekers met een zaklamp door het water van een riool lopen. En ze zijn niet alleen…

https://www.facebook.com/watch/?v=386632160257454
https://www.facebook.com/watch/?v=495348949259493
https://www.facebook.com/watch/?v=5145507678911520

Na de val van de Britse regering en jaren van nationale burgerlijke onrust, is de Nieuwe Wereldorde in opstand gekomen en staat de Republiek Engeland aan de winnende hand.

Maar in de schaduw heeft zich een rebellenalliantie gevormd, verstopt aan de rand van de samenleving. Hun tijd afwachten. Wachten om terug te vechten… Maar de vijand komt in veel verschillende vormen en nergens is veilig.

De trilogie van de Nieuwe Wereldorde gaat verder in dit gloednieuwe, opwindende tweede hoofdstuk van het verhaal.

Data en tickets

FEAR in Avon Valley Scream Park is gelegen op het terrein van Avon Valley Adventure & Wildlife Park, vlak bij de A4 tussen Bath en Bristol. Het event is te bezoeken op 7, 8, 14, 15, 21, 22 en 25 tot en met 31 oktober 2022. Tickets zijn er al vanaf 35 pond. Wil je meer weten over dit event of ben je van plan om tickets te bestellen? Bezoek de website.

Heb je Below in Walibi Holland nog niet beleeft? Dan kan dat tijdens de Halloween Fright Nights.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.