Het duurt volgens fans ontzettend lang voordat Disneyland Paris weer eens met een nieuwe attractie komt in het hoofdpark. Op het gebied van entertainment worden zij echter flink in de watten gelegd. De nieuwe avondshow heet Disney Electrical Sky Parade en heeft zijn premiere gehad op mandag 8 januari 2024.

De nieuwste avondshow van Disneyland Paris is te zien bij het kasteel van Doornroosje en is een eerbetoon aan de Main Street Electrical Parade. Dit spektakel reed door Mainstreet U.S.A. van 1992 tot 2003, en is daarbij dus een gedenkwaardig stukje geschiedenis van het resort.

Met de komst van de nieuwe avondshow ervaren bezoekers een echte parade, maar dan met drones in de lucht. De show bestaat naast de gesynchroniseerde drones ook uit lasers, videoprojecties, lichten en fonteinen.

Om Disney Electrical Sky Parade te ontwikkelen, hebben de Disneyland Paris Entertainment-teams opnieuw samengewerkt met Dronisos. Dit is de officiële technologieleverancier van Disneyland Paris en Europese leider op het gebied van drone-shows in Frankrijk, de Verenigde Staten en het Midden-Oosten.

A Million Splashes of Colour

Bezoekers van Disneyland Paris kunnen vanaf 10 februari 2024 ook nog eens genieten van een nieuwe kleurrijke en muzikale ervaring. De show A Million Splashes of Colour zet de animatiefilms van zowel Walt Disney Animation Studios en Pixar Animation Studios in het zonnetje. De show wordt voorzien van verschillende personages en 30 dansers. Muziek speelt een centrale rol in de show, dat meerdere keren per dag zal worden opgevoerd.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.