Je bent ze vast weleens tegen het lijf gelopen; de miniatuurhuisjes van Lemax. Menig tuincentra is ermee bezaaid rond de feestdagen. En nu die drukke december maand achter ons ligt richten we graag de pijlen op oktober. Want die maand is natuurlijk de maand van Halloween en Lemax heeft daar een interessante lijn in, namelijk Spooky Town. En die hebben zij nu al gepresenteerd. Net als vorig jaar is Lemax er weer op tijd bij.

2024 was amper begonnen toen Lemax het grootste deel van hun nieuwe Spooky Town Halloween Village 2024 onthulde. Op de website heeft Lemax met previews gestrooid en deze miniaturen verschijnen later dit jaar. Het zou zomaar kunnen dat er op een later moment meer bekend wordt gemaakt aangezien een aantal winkelexclusives nog moeten worden aangekondigd.

Dit jaar komen er meer dan 50 nieuwe stukken waaronder gebouwen, accessoires, griezelige beeldjes en de tot in detail afgewerkte landschapsarchitectuur.

Bekijk de video van Halloween Daily News en kom erachter wat er allemaal nieuw is voor Spooky Town Halloween Village 2024.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.