De Halloween Fright Nights 2021 in Walibi Holland zijn inmiddels al even verleden tijd. Ondanks de coronamaatregelen was deze 21ste editie volgens directrice Mascha van Till een enorm succes. Er waren maar liefs 11 uitverkochte avonden.

De mogelijke data voor het volgende jaar is inmiddels ook al bekend. Deze zijn al te lezen op de website van Walibi Holland. En dat is een stuk sneller dan de voorgaande jaren waarin het park hun openingskalender pas rond maart bekend maakte. In 2022 staat de Halloween Fright Nights voor 12 dagen op de kalender.

De data is:

  • 8 en 9 oktober 2022
  • 15 en 16 oktober 2022
  • 20 tot en met 23 oktober 2022
  • 27 tot en met 30 oktober 2022

Walibi pakte dit jaar uit met een aantal nieuwe experiences. Tegen betaling konden bezoekers de walkthrough The Final Hideout en het mysterieuze Wrong Turn: Into Darkness beleven. Daarnaast waren er ook dinner experiences, een backstage tour en konden bezoekers overnachten tijdens After Dark op het vakantiepark. De Halloween Spooky Days waren dit jaar uitgebreider dan ooit met scare zones en Wicked Woods kids.

Hoe de Halloween Fright Nights er volgend jaar precies uit komt te zien is nog niet bekend. Wil je hier helemaal niets van missen? Volg ons dan op de verschillende social media kanalen en blijf daardoor altijd op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rondom Halloween.

Facebook

Twitter

Instagram

Youtube

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

https://scarezone.nl/2021/11/01/de-halloween-fright-nights-aftermovie-2021/