Het pretparkseizoen van Movie Park Germany is inmiddels afgelopen. Het Duitse filmpark sloot het 25-jarig jubileumseizoen af met een geslaagd Halloween Horror Festival. Er zat zelfs een stevige stijging in het aantal bezoekers ten opzichte van het voorgaande jaar.

In de herfstperiode kon het park weer veel bezoekers trekken met het populaire Halloween event. Thorsten Achterhuis: ”Met name in de afgelopen weken waren we goed volgeboekt, samen met mooi en stabiel weer”. Dit jaar zorgde het park voor flink wat schrikmomenten met onder andere het actievolle ”Acid Warrior” en het opnieuw gethematiseerde openluchtdoolhof ”Fear Forest”.

Er was tijdens het Halloween evenement ook een rol weggelegd voor de nieuwe familie achtbaan Movie Park Studio Tour. De achtbaan kreeg een speciale Halloween make-over en ScareZone kreeg de primeur om als eerste een onride video te maken. Ook waren wij uitgenodigd om backstage een interview af te leggen en het grimeproces te volgen van Philipp Wieseler. Hij veranderde in zijn character die je tegen kon komen in scarezone ‘Acid Rain’. Bekijk deze video hier.

Op twaalf Halloweendagen was de capaciteitslimiet van het park bijna bereikt. Het Halloween Horror Festival was op 8 dagen zelfs helemaal uitverkocht. Dit geeft de populariteit van het evenement goed weer.

Als de situatie het toelaat, gaan de poorten van Movie Park Germany weer open voor bezoekers op vrijdag 25 maart 2022.

 

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween. Volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

Youtube

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

https://scarezone.nl/2021/07/09/praat-mee-op-discord/