De Plopsa-parken staan de volledige herfstvakantie weer helemaal in het teken van Halloween. Plopsaland De Panne pakt uit met een uitgebreid aanbod overdag voor kleine griezelaars en een apart aanbod ’s avonds voor grote daredevils. Ook de andere Plopsa-parken zijn ondergedompeld in een huiveringwekkend jasje. In Plopsa Indoor Hasselt komt Piet Piraat langs, Plopsa Station Antwerp ontvangt Bumba en Plopsa Coo viert het populaire Dinoween.

Halloween Scare Nights

Op 15, 22, 29, 30 en 31 oktober is er ’s avonds een apart aanbod voor de grote daredevils voorzien. Tijdens de Halloween Scare Nights, met Dracula in de hoofdrol, blijft Plopsaland De Panne tot 22 uur open en kunnen bezoekers de longen uit hun lijf schreeuwen in de gratis huiveringwekkende Scare Houses waaronder ‘Freak Circus’, ‘Camping ’t Zonnetje’ en het nieuwe Scare House ‘The Cabin’. Daarnaast jagen enge wezens hen de stuipen op het lijf in de bloedstollende Scare Zones ‘Skrämma’ in Wickieland, ‘Scarecrow’ in Heidiland. In de Scare Zone ‘Trésor Laser Hunt’ spelen bezoekers een laser shooting game met griezelige figuren. De Scare Houses en Scare Zones zijn afgesloten attracties en zijn enkel toegankelijk voor personen vanaf 14 jaar zodat de kleinste bezoekers niet afgeschrikt kunnen worden. Bovendien zit een angstaanjagend bezoek aan een van de Scare Houses en Zones volledig begrepen in het toegangsticket voor die dag.

Pompoenkoning, Piet Piraat en Samson & Marie

Vanaf 15 oktober baadt Plopsaland De Panne in een griezelig halloweenjasje met duizenden pompoenen, spinnenwebben en skeletten. Vanaf 22 oktober vervoegen talrijke figuren zoals de welgekende Pompoenkoning, zwevende heksen, vogelverschrikkers, … het griezelfeest. Spectaculaire animaties zoals een vuurshow, vuurdans en heksendans maken de dag compleet. Op 15, 16, 22, 23, 29 en 30 oktober en 5 en 6 november geeft Piet Piraat het beste van zichzelf tijdens een spannende liveshow vol enge nummers. Van 31 oktober tot en met 4 november komt Ketnet langs met de succesvolle Ketnet Halloween Nocturnes. Met een uitgebreide waaier aan populaire hits zet De KetnetBand het Dorpsplein van Plopsaland De Panne op zijn kop. Tussen het griezelen door kunnen alle fans bij Samson & Marie terecht voor een warme knuffel en ook de gekke Hoppers-familie staat klaar voor een Meet & Greet. Na een indrukwekkende dag barst er een groots vuurwerkspektakel los.

Halloween met dino’s, stripfiguren en de geliefde Plopsa-helden

Ook de andere Plopsa-parken zijn voorzien van een uitgebreid halloweenprogramma. In Plopsa Coo barst de dinogekte dit jaar niet één, maar twee weken los doordat de Waalse herfstvakantie vanaf dit schooljaar twee weken duurt. Het populaire Dinoween is er van 22 oktober tot en met 6 november. In Plopsa Indoor Hasselt lopen bezoekers heel wat griezelleuke figuren, waaronder de Pompoenkoning, tegen het lijf. Van 31 oktober tot en met 4 november kunnen bezoekers er de stoerste piraat van de Zeven Zeeën ontmoeten: de enige echte Piet Piraat. Tussen al de griezelpret door, staat K3 op zondag 30 oktober op het podium van Plopsa Indoor Hasselt met een spetterend liveoptreden. Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannuit bieden dagelijks de nodige portie waterpret.

Nieuw: Halloween in Plopsa Station Antwerp

Plopsa Station Antwerp, het nieuwste Plopsa-park in het stationsgebouw van Antwerpen-Centraal, viert dit jaar voor de allereerste keer Halloween en het belooft een enge ervaring te worden die de bezoekers niet snel zullen vergeten. Griezelige halloweendecoratie zoals spinnenwebben, pompoenen en heel wat andere griezelleuke figuren bezorgen kinderen van 2 tot 10 jaar een onvergetelijke ervaring. Wie wil ontsnappen aan de halloweengekte kan er bovendien op 29 en 30 oktober Hanne, Marthe en Julia van K3 ontmoeten tijdens een leuke Meet & Greet.