Een kasteel kan van zichzelf al redelijk griezelig zijn. Hoe leuk zou het zijn om een keer te griezelen in een echt spookkasteel? Dat zal de organisatie van ‘Griezelig Geldrop-Mierlo’ ook gedacht hebben. Net als vorig jaar kunnen bezoekers ook deze keer weer komen griezelen. Hoe later, hoe enger.

Het event heeft de afgelopen twee weekenden gedraaid. Liefhebbers kunnen op 10 en 11 februari het kasteel in Geldrop komen bezoeken als ze durven. Vergeet dan vooral niet om bij de Gravin langs te gaan. Zonder haar toestemming verlaten bezoekers het kasteel niet levend en zijn ze gedoemd om eeuwig met de doden te feesten.

“Eens per jaar geeft de reeds overleden Gravin Leopoldina d’Alcantara van Scherpenzeel, de laatste Gravin van Mierlo, een bal voor al haar geestige vrienden en familie. Voor het huidige personeel van het kasteel is er dan tijdelijk geen plaats. Overdag voel je de aanwezigheid van de doden, maar in het donker komen ze in vol ornaat te voorschijn.”

Er zijn verschillende soorten starttijden. Van 19:00 tot 20:00 uur is het kasteel geschikt voor de jongere kinderen. Voor bezoekers met meer lef kunnen het kasteel van 20:30 tot 22:30 uur bezoeken. Voor de beste ervaring adviseert de organisatie om met groepjes van maximaal 4 personen te gaan.

Tickets kosten €5,- per persoon en zijn de bestellen via deze website.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.