Heb je altijd al mee willen praten of lezen over Halloween evenementen, audities voor scare actors of je eigen ervaringen met Halloween delen in de breedste zin van het woord? Nou dat kan eindelijk!

Vanaf vandaag is Scare Network ook op Discord te vinden. Scare Network is voor de promotie van de Nederlandse scare- en Halloween industrie. Onder dit netwerk vallen verschillende takken waaronder ScareZone en ScarePod. Wees welkom en mis nooit meer iets over alles wat maar met Halloween te maken heeft, van de Halloween Fright Nights in Walibi Holland tot aan de plaatselijk spooktocht in Rosmalen.

Wat kan je zoal verwachten op de Discord van Scare Network? In de categorie van ”ScareZone” is er ruimte om nieuws, events, experiences en spooktochten te bespreken met elkaar. De categorie ”Scare actors” gaat voornamelijk over audities, tips&tricks en ervaringen. Andere onderwerpen die voorbij komen zijn de scare-awards en de afleveringen van ScarePod, de eerste Nederlandse podcast over de scare- en Halloween industrie. Naast deze categorieën en onderwerpen is er genoeg ruimte voor suggesties en interactie met de crew.

Is je interesse inmiddels gewekt en wil je ook meepraten over alles wat maar met Halloween te maken heeft? Word lid van deze gezellige en informatieve Discord community van Scare Network. Dan zien we je daar!

Via de volgende link wordt je lid van onze community:

https://discord.gg/dUQx9bn9GW