Pretpark.club is al 5 jaar een community voor liefhebbers van attractieparken. De website beschikt over een forum waar leden allerlei onderwerpen over de industrie kunnen lezen en aandragen. Net als vorig jaar wordt er weer een fotowedstrijd georganiseerd waarbij de leden hun beste foto van 2023 kunnen insturen. De winnaar kan een jaar lang onbeperkt Avonturenpark Hellendoorn bezoeken.

Wat wordt de mooiste foto van 2023? Dat bepalen de leden van het forum zelf. Ieder lid mag namelijk zelf één foto insturen tot en met zondag 4 februari. Een vereiste is wel dat de foto uiteraard in een attractiepark gemaakt moet zijn. Na dit moment worden alle foto’s op een rij gezet en mag iedereen stemmen op zijn of haar favoriete foto.

De foto die de meeste stemmen heeft binnengeharkt, wint deze editie. De gelukkige krijgt dan twee Avonturenpassen voor Avonturenpark Hellendoorn. Met deze pas kan het park in 2024 onbeperkt bezocht worden. Er is deze keer ook een tweede prijs, namelijk twee entreetickets voor het avonturenpark.

Meedoen is simpel. Deelnemers dienen lid te zijn van het forum en kunnen de foto inzenden via dit topic. Hier staat tevens alle informatie. Veel succes en moge de beste foto winnen.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.