Het is mogelijk om een eigen geschreven artikel onder de aandacht te brengen hier op de website van Backseaters. Wil jij ook een artikel publiceren over jouw experience op Backseaters? Mail dan naar redactie@backseaters.nl en wie weet komt jouw artikel dan bij ons op de website te staan. Onderstaande experience is ingestuurd door lid flyingtristan uit onze Discord server.

Ik heb The Amsterdam Dungeon na een paar maanden weer gedaan, maar dan voor het eerst in het Engels. De heat is eigenlijk hetzelfde als in het Nederlands. Voor mensen die wel redelijk Engels kunnen, die kunnen het een keertje proberen. Mocht je er toch moeite mee hebben, dan zou ik het afraden. Bij binnenkomst worden de tickets gescand en word er bij sommige gevraagd naar de namen en de grootste angsten. Deze informatie word dan doorgegeven bij de eerste scene voordat je de lift instapt. Bij die eerste scene moesten we zingen en in plaats van ‘Happy Birthday’ moesten we ‘Happy Death Day’ zingen. Na de lift hebben we een paar minuten staan wachten voor de acteur kwam. De rest van de tour was eigenlijk wat mij opviel wel redelijk hetzelfde.

Om even terug te komen op het Engels en Nederlands: De Engelse tour maakte voor mij toch wel degelijk verschil qua hoe de tour verloopt. En dan bedoel ik ermee te zeggen dat je echt een iets grimmiger tour hebt en wel een leukere ervaring kan hebben. Ik raad het dan ook zeker aan om The Amsterdam Dungeon een keer in het Engels te doen.

De acteurs zagen er echt goed uit en ze zaten ook goed in hun rol. Ze hadden goede grime op en de kleding paste perfect bij het thema van de kamers. Mijn favoriete scene uitkiezen vind ik wel een lastige. Ik vond de bar met de vloek wel goed. Het bos waarbij je dus apart word verdeeld in de groep vond ik dan toch de leukste.

Wil jij ook een eigen artikel publiceren op Backseaters? Mail dan naar redactie@backseaters.nl

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.