Je zou het misschien niet zeggen maar het vorig jaar uitgekomen ‘Spiral: From the Book of Saw’ was alweer het negende deel uit de Saw franchise. En wie daarbij denkt dat het nu weleens klaar zou zijn, komt bedrogen uit. Het tiende deel van Saw is in aantocht en de verwachte release is oktober 2023.

Naast een mogelijke release datum en een handjevol cast en crew is er eigenlijk nog maar weinig bekend over de aankomende film. Vooralsnog staat de filmrelease gepland op 27 oktober 2023. Inderdaad, vlak voor Halloween. Dat is een jaar later dan eerder aangekondigd. Een eerste trailer moet nog uitkomen maar na verwachting zal die in het begin van volgend jaar gelanceerd worden.

Bekende gezichten

Een ding is zeker. Saw 10 zal een aantal bekende gezichten krijgen. Hoewel het personage allang is gestorven zal Tobin Bell gewoon weer terugkeren als seriemoordenaar Jigsaw. Actrice Shawnee Smith zal in haar rol van Amanda Young kruipen. Ook zij stierf, namelijk in het derde deel. Young werd eerder als slachtoffer geïntroduceerd in de franchise maar later bleek dat ze een leering van Jigsaw was.

Regisseur Kevin Greutert, bekend van ‘Saw VI’ en ‘Saw: The Final Chapter’, zal ook dit tiende deel onder zijn hoede nemen. Daarnaast heeft Greutert ook gewerkt aan films zoals Paranormal Activity 2 en Jessabelle.

Nieuwe castleden

Naast de bekende gezichten is er ook al nieuws te melden over de nieuwe castleden. Steven Brand (The Sandman), Michael Beach (Dahmer) en Synnøve Macody Lund (Ragnarok) zullen alle drie hun opwachting maken in dit nieuwe deel.

Kijk jij uit naar dit tiende deel van Saw. Laat het ons weten via een reactie onder dit bericht of wordt onderdeel van de community en meld je vandaag nog aan bij onze gezellige Scare Network Discord server.