In oktober wordt Drouwenerzand Attractiepark getransformeerd naar een griezelige plek vol pompoenen, strobalen, vogelverschikkers en andere halloween-decoraties. Overdag hangt er een fijne sfeer tijdens Sweet Halloween maar zodra de zon onder gaat word het park overgenomen door rare types die voor niets en niemand bang zijn. Om Scary Halloween wat intenser te beleven biedt het park maar liefst 2 nieuwe spookhuizen aan waar piraten en psychopaten bezoekers een vreselijke avond bezorgen. Maar dat is nog niet alles. Er is dit jaar ook een nieuwe maze te beleven.

Je zou denken dat het hoofdpersonage ‘Freek den Vilder’ inmiddels wel wat gewend is. Niets is minder waar en dit komt goed naar voren tijdens Halloween. De beste man is nog steeds geen fan van alle vrolijke bezoekers. Het thema van 2023 draait dan ook nog steeds om tijdreizen.

Spookhuizen

Net als voorgaande edities zit het park totaal niet stil. Het is wederom gelukt om met nieuwe spookhuizen te komen. Het vaste spookhuis Landhuys Den Linden, dat het gehele jaar te bezoeken is, zal ook tijdens de Halloweenavonden griezeliger worden met de toevoeging van een of meerdere scare actors. Eerder dit jaar kreeg het spookhuis nog een update waar onder andere de techniek vernieuwd werd.

En dan nu de 2 nieuwste spookhuizen. De eerste is The Flying Dutchman en is voorzien van bijzondere attributen. Een spelende orgel brengt bezoekers gegarandeerd in griezelige sferen.

Dit Halloweenhuis (nieuw!) is waarschijnlijk niet alleen de allergrootste nachtmerrie van Freek den Vilder……

Het tweede spookhuis draait om de gestoorde psychopaten van ‘Cuckoo’s nest Asylum’.

Heb je alle kamers in ‘Cuckoo’s nest Asylum’ (nieuw!) gezien? Knap gedaan! Je voorgangers vroegen om de nooduitgang…

Naast deze nieuwigheden heeft Drouwenerzand ook gewerkt aan een nieuwe maze met de toepasselijke titel The Maze.

Durf je nog? Heb je nog een portie lef? Zorg dan dat je stevig op je benen staat voordat je door ’the Maze’ gaat, want je komt er met knikkende knieën weer uit!

Wat voor een chaos de experiences precies gaan brengen in de koppen van bezoekers, dat is nog maar de vraag. Het gaat hoe dan ook een avondvullend programma worden, want er is nog meer. Zo is er de vernieuwde scare zone Freak’s Circus maar absoluut geen plek is voor bangeriken.

Parade en vuurwerk

De start van Scary Halloween wordt traditiegetrouw ingewijd met een heuse griezelparade. Hier laten de freaks zich stuk voor stuk zien aan de bezoekers, zodat zij zich vast kunnen voorbereiden op al het onheil wat nog komen gaat. Alle avonden worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow.

Data en tickets Drouwenerzand

Halloween in Drouwenerzand Attractiepark vier je op 7, 14, 21, 25 en 28 oktober 2023. Het park is op deze dagen geopend van 13:00 tot 21:00 uur. Tickets voor deze dagen zijn online te bestellen voor €23,50. Dit doe je hier. Toegang tot het park is inclusief eten, drinken en ook nog eens toegang tot alle spookhuizen en andere halloweenactiviteiten.