Voor veel liefhebbers is het bijna een verplichting om jaarlijks een bezoek aan Traumatica te brengen. Het geprezen halloweenevent in Europa-Park is elk jaar weer bijzonder populair. Hoe leuk zou het zijn als jij onderdeel van deze experience bent! Misschien kan je wens zomaar eens uitkomen, want het evenement is op zoek naar scare actors.

Ben jij nou zo iemand die het leuk vind om andere mensen te laten schrikken? Is jouw geest misschien een klein beetje verziekt waardoor je er zelfs van geniet? Dit is de ultieme kans om onderdeel te zijn van de Traumatica 2023 casting.

Traumatica start op 27 september en duurt tot 11 november 2023. De draaidagen zijn op vrijdag tot en met zondag. Daarnaast vind het event ook op bepaalde donderdagen en tijdens Halloween (31 oktober) plaats. Ben je 18 jaar of ouder en spreek je vloeiend Engels of Duits? Vul dan dit formulier in.

De casting is op 15 juni in Freiburg, 29 juni in Offenburg of 2 juli in Rust. Om je helemaal klaar te stomen zijn er ook repetities. De organisatie vraagt deelnemers dan ook om al 15 dagen van tevoren beschikbaar te zijn.

Succes en wie weet ben jij straks onderdeel van het award winnende Traumatica.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.