De voorbereidingen zijn voor bijna alle halloweenevenementen al in volle gang. Horror Productions Holland presenteert dit jaar Scary Holidays op 3, 4, 10 en 11 november 2023. De organisatie is daarbij nog op zoek naar versterking. Dit kunnen grimeurs, marketing, bouwers, kostuums, beveiliging of scare actors zijn. Wil jij aansluiten bij deze horror familie en inzetten als vrijwilliger?

Holland Productions Holland is een stichting die zich elk jaar richt op het organiseren van een 4 daags scare event verspreid over 2 weekenden. Het evenement wordt daarbij volledig verzorgt door vrijwilligers. Een van hun evenementen was bijvoorbeeld The Cursed Goldmine.

Geïnteresseerden voor de rol als scare actors kunnen aangeven om een sprekende rol of een andere vullende rol te spelen. Horror Productions Holland verzorgt tijdens het event de kleding, grime, drinken, warme maaltijden en de afterparty.

Wil je meer kans maken op een rol? Vul dan in dat je op meerdere draaidagen inclusief de repetitiedag op 2 november 2023 kan spelen.

Bekijk hier de vacature en geef je op!

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.