Scare Me opent per 17 maart weer de deuren voor liefhebbers van horror, scares en spookhuizen. Eerder berichtte ScareZone al over de beschikbare early bird tickets. Wees hier op tijd bij en scoor jouw voordelige tickets. De horrorbelevenis van Almere heeft nu in samenwerking met pretparkwinkel.nl een tijdelijke actie opgezet. Koop de ‘Scare Me Pin Package’ en pak een extra hoge korting op de entreeprijs.

De pin package bestaat uit 5 pins die gebaseerd zijn op de attracties The Ride, The Mansion, Writer’s Block, Baku en het nieuwste spookhuis Ship of Souls. Scare Me heeft bij de 15e editie deze pins al in het leven geroepen. Voor €39,99 kunnen liefhebbers alle 5 de pins bestellen en daarbij op de gastenlijst komen in maart.

Deze actie is exclusief darkride ‘The Ride’. Bezoekers die een ritje in de attractie willen maken zullen daar €3,- voor moeten bijbetalen. Wees er op tijd bij, want de actie loopt nog tot en met 31 januari. De ‘Scare Me Pin Package’ bestel je hier.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.