Je favoriete good guy en seriemoordenaar Chucky keert na 2 goed ontvangen seizoenen terug voor een volgende seizoen. En dat zat er dik in aangezien de pop een eigen spookhuis krijgt later dit jaar tijdens de Halloween Horror Nights. Don Mancini, maker van de filmfranchise en tv-serie maakte dit bekend. Wanneer het seizoen start is nog niet bekend. Wat wel zeker is, is dat het nog dit jaar zal zijn.

Don Mancini: ”De cast en crew van “Chucky” willen zowel fans als critici bedanken voor hun overweldigende reactie op seizoen 2, waarvan we verheugd zijn aan te kondigen dat het nu officieel groen licht heeft gegeven voor seizoen 3. Dit nieuws heeft Chucky erg blij gemaakt. Dank Damballa daarvoor, want anders zou Chucky eerlijk gezegd onmogelijk zijn geweest om mee om te gaan. Veel dank ook aan onze partners bij SYFY, USA en UCP voor hun hulp om Chucky bezig te houden. Tot ziens in 2023 voor wat Chucky zelf belooft zijn engste seizoen ooit zal worden”.

De serie ging in 2021 in premiere en koppelde de bezeten pop aan een nieuwe beste vriend, Jake Wheeler. Thuis ellendig en gepest op school, werd Jake door Chucky verleid om zijn moorddadige manieren te volgen. In plaats daarvan sloot hij een bondgenootschap met zijn pestkop Lexy en zijn verliefdheid Devon om terug te vechten tegen Chucky en zijn al even gestoorde on-again-off-again vriendin Tiffany.

Het aantal kijkers daalde wel tijdens het tweede seizoen in vergelijking met seizoen 1. Volgens de aankondiging van seizoen 3 behoorde Chucky nog steeds tot de top 10 van 2022.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.