Scare Me in Almere draait al eventjes mee maar wordt nu pas ‘echt volwassen’ met de komst van hun eigen speciaalbiertjes. Het horror-event viert deze 18e editie dan ook met 2 verschillende smaken. Na een pauze van 3 weken openen de deuren vanaf dit weekend weer om bezoekers een angstaanjagende avond te bezorgen.

Evenementen als The Horror Zone en Halloween Nights in Attractiepark Toverland hadden het al; een eigen biertje. ScareZone kan als eerste melden dat ook Scare Me zich bij dit rijtje kan voegen. De 2 speciaalbiertjes zijn ‘Demon Draught’ (Bokbier) en ‘Kraken Fire’ (Imperial Stout). ‘Demon Draught’ is een vol viergranen Bokbier, moutig, robuust en lekker bitter.

Bekijk de afbeeldingen hieronder voor alle ingrediënten:

In september draaide Scare Me al op 4 avonden. De griezels en freaks maken hun werk af vanaf aankomend weekend. Bezoekers kunnen op 8 avonden nog genieten van de verschillende spookhuizen. Tickets zijn te koop voor €31,95 en geeft de bezoeker onbeperkt toegang tot alle huizen, met uitzondering van attractie ‘The Ride’. Bezoekers moeten hier nog €4,- extra voor bijbetalen. Volgens de website gaat het hier om een aanbieding. Het kan dus zomaar zijn dat deze prijs nog kan veranderen.

Bezoek Scare Me nog op 27 en 28 oktober + 3, 4, 10, 11, 17 en 18 november 2023. De deuren openen vanaf 19:30 uur maar de spookhuizen zijn vanaf 20:00 uur te bezoeken. Koop nu je tickets.