De periode van Halloween valt nu eenmaal in de herfst en dat kan behoorlijk wat regen met zich meebrengen. Zo ook vandaag. Attractiepark Slagharen past daarom ook het programma voor vanavond aan vanwege de hoeveelheid regen. Het aangepaste programma van Western Nightmares is vanmiddag gecommuniceerd via een e-mail aan iedereen die een reservering had lopen. Zo is de gratis walkthrough Crows Nest gesloten voor vanavond.

De walkthrough Crows Nest mag dan gratis zijn, er dient wel een tijdslot voor gereserveerd te worden. Deze komt dus voor vanavond te vervallen. De betaalde experiences blijven wel gewoon opent. Dit zijn The Manor en Outcast Camp. De foodtrucks op het Fonteinplein blijven ook gesloten.

Attractiepark Slagharen probeert zo goed mogelijk om te gaan met het slechte weer en daarom is er vanavond een Halloween feest in de Music Hall. Bezoekers kunnen hier van 18:30 tot 22:00 uur een feestje bouwen onder het genot van een hapje, drankje, een DJ en enkele acteurs. Normaal gesproken bouwt de DJ een feest op het Fonteinplein maar speciaal tijdens deze regenachtige avond wordt het feestje verplaatst naar binnen.

En hoe gaat het dan met de scare actors? De karakters die in de Main Street lopen zullen nu ook deels in de winkels lopen. Op de Pumpkin Market zijn de acteurs in en rond de tent te vinden.

Western Nightmares is na vandaag nog op 4 avonden te bezoeken in Attractiepark Slagharen. Dit is op 21, 25, 27 en 28 oktober 2023. Het park is op al deze avonden geopend tot 22:00 uur. Tickets voor de experiences kosten €4,- voor Outcast Camp en €5,- voor The Manor. Bestel je tickets hier.