ScareCON keert net als vorig jaar terug naar het Engelse attractiepark Thorpe Park. De scare conventie staat bol met seminars, workshops, entertainment en awards. En zet het alvast in je agenda, want de volgende editie is op 15 en 16 mei 2023.

Na twee jaar van afwezigheid keerde ScareCON vorig jaar terug naar Thorpe Park. In de Dome werd vanwege de pandemie een kleinere aangepaste editie gehouden. Voor aankomende editie is er een geheel nieuwe beursvloer en een speciaal klaslokaal voor de lezingen. Daarnaast vindt er een grotere show en prijsuitreiking plaats.

ScareCON draait al mee sinds 2007 en is Europa’s grootste scare conventie. Een bekend fenomeen naast de punten die al eerder genoemd zijn is het ScareBall. Dit bal is het sociale event voor de Europese scare industrie. Bezoekers komen verkleed na een zakelijke middag om te ontspannen. Het netwerken biedt nieuwe kansen en vrienden voor de toekomst.

De verkoop start volgende week. Hou ScareZone in de gaten voor het laatste nieuws rondom dit event.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.