Op 8, 9, 15, 16 en 22 t/m 28 oktober 2022 is het gezellig griezelen in Amusementspark Tivoli. Tijdens deze herfstachtige dagen staat het pretpark in het teken van Happy Halloween. Naast de diverse attracties en speeltoestellen, kan genoten worden van diverse Halloween activiteiten geschikt voor jong en oud. 

Zo heeft Bomenfluisteraar Wout de hulp van alle kinderen nodig om de vloek van de Bomenheks te verbreken en Tiffi en Toffi zijn aanwezig in het park voor een Meet & Greet.

Ontsnap aan de boze Bomenheks​

In de prachtige bossen van het park in Berg en Dal sluipt een boze heks rond, die mensen omtovert tot bomen. Gelukkig is daar Wout, de Gekke Bomenfluisteraar, die haar onheil weer ongedaan wil maken. Maar komt hij wel op tijd om Tiffi en Toffi te redden, nu de bomenheks haar slag in het park heeft geslagen? De bezoekers van het park kunnen het met eigen ogen zien in het spannende Tivoli-Theater. Ook kunnen ze daar de Bomenfluisteraar in levende lijveontmoeten. 

Naast optredens in het theater duikt deze bijzondere bomenvriend ook op in het park zelf, waar hij alles zal vertellen over zijn drankjes en brouwseltjes.

Halloween kinderfeestje inclusief eten en drinken

Tijdens Happy Halloween is het mogelijk om een Halloween kinderfeestje te vieren het pretpark. Het (beetje) griezelige feestje inclusief eten en drinken is te reserveren vanaf € 16,95 per kind. Kijk hiervoor op www.parktivoli.nl/kinderfeestje.

In oktober geopend van 12.00 tot 17.00 uur

In de maand oktober is het park de middagen geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Op deze dagen kan extra voordelig worden gespeeld. Een online entreebewijs kost € 13,00 per persoon.

In het laatste openingsweekend van het pretpark (29 en 30 oktober) is geen Halloween entertainment aanwezig, maar het park is wel gezellig en (een beetje) griezelig aangekleed en je kunt Tiffi & Toffi ontmoeten. 

Kijk voor meer informatie, voorwaarden en tickets op www.parktivoli.nl/happy-halloween