In deze Scareflits komt het scare nieuws van afgelopen week voorbij. En dit waren de meest opmerkelijke nieuwtjes:

Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland wilde het nieuwe gigantische spookhuis ‘Now you’re mine’ vorig jaar al openen voor publiek. De inflatie waarbij bouwmaterialen en andere middelen enorm stegen in prijs, staken daar een stokje voor. Het huis zou in eerste instantie zelfs helemaal anders gebouwd worden. Lees verder….

Bezoekers van Toverland kunnen de zone Cirque dit jaar vinden voor de oude ingang van het park. Het gebied is daardoor groter dan ooit met verschillende kraampjes en attracties. De oplettende bezoekers zagen een andere funhouse op het terrein staan dan die van voorgaande jaren. Deze kleinere en nostalgische attractie staat er inmiddels niet meer. In plaats daarvan staat er de oude vertrouwde Cake Walk van vorig jaar op deze plek. Meer informatie.

Attractiepark Slagharen

Tussen het schreeuwen en rennen even op adem komen en lekker eten? Bezoekers van Attractiepark Slagharen kunnen tijdens de draaidagen van Western Nightmares terecht in restaurant ‘Big Jake’ voor een Halloween buffet. Hier kunnen liefhebbers tussen 17:00 en 20:00 uur zich uitleven met allerlei verschillende gerechten. Lees verder…

Het park heeft vorige week ingegrepen toen de regen met bakken uit de hemel viel. Het aangepaste programma van Western Nightmares werd gecommuniceerd via een e-mail aan iedereen die een reservering had lopen. Zo was de gratis walkthrough Crows Nest gesloten voor die avond. En hoe gaat het dan met de scare actors? De karakters die in de Main Street lopen zullen nu ook deels in de winkels lopen. Op de Pumpkin Market zijn de acteurs in en rond de tent te vinden. Meer informatie.

The Horror Zone

Geen funfair of kermis is compleet zonder spookhuis. Daarom is dit jaar op de County Fair in het plaatsje Huckabay “Hell’s Manor” te bezoeken. “Hell’s Manor” is hiermee het derde spookhuis van 2023 dat The Horror Zone bekend heeft gemaakt. Eerder maakte de organisatie de namen van de andere twee attracties bekend: “Oliver’s Funhouse” en “Campsite The Mayflower“. Lees hier verder…..

Scare Me

Scare Me viert hun 18e editie met eigen speciaalbiertjes in 2 smaken. De 2 speciaalbiertjes zijn ‘Demon Draught’ (Bokbier) en ‘Kraken Fire’ (Imperial Stout). ‘Demon Draught’ is een vol viergranen Bokbier, moutig, robuust en lekker bitter. Meer informatie.

Halloween Horrorwalk Hoorn

Woon jij in helemaal bovenin Noord-Holland en baal je dat alle halloweenevenementen zo ver weg zijn? Geen zorgen! Gemeente Hoorn organiseert ook dit jaar weer een event, ditmaal op zaterdag 28 oktober 2023! De West-Friese gemeente adverteert met een onvergetelijke avond vol angst, spanning en adrenalinestoten! “Halloween Horrorwalk Hoorn”, zoals het evenement heet, is te bezoeken voor jong en oud! Lees verder..

De pompoentuin van ‘Het Hof van Echberge’

De pompoen: een bolvormige vrucht met een herfstachtig kleurtje. Een van de meest iconische beelden van Halloween. Het Hof van Eckberge, een dierentuin in de Achterhoek, heeft dit jaar flink uitgepakt voor Halloween. Het park heeft een tuin met wel meer dan duizend pompoenen aangelegd! Het park claimt hiermee de grootste pompoentuin in de regio te hebben. Meer informatie.

Screams

Screams heeft de eerste 2 draaiavonden erop zitten in Avonturenpark Hellendoorn. Bezoekers kunnen net als vorig jaar weer genieten van de spookhuizen ‘Horror Hotel’, ‘Witch House’ en ‘Death Lab’. Voor de oplettende onder ons is er vooral in het laatstgenoemde huis wat nieuws te spotten, het nieuwe mortuarium. Aan de andere kant van het park is ‘Zombie Attack’ te vinden. Dit is een walkthrough die dit jaar is vernieuwd en de naam ‘Zombie Attack: Festival Rampage’ heeft gekregen. Maar wat staan bezoekers hier nu eigenlijk te wachten? Lees verder…

En dat was hem weer voor deze week, de Scareflits. Tot de volgende!

Bekijk de Scareflits van vorige week.

Krijg je niet genoeg van al het scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 750 leden.