Screams is dit jaar terug op 3 avonden in Avonturenpark Hellendoorn. Het evenement won eerder dit jaar nog de Publieksprijs tijdens het Scare Event. Hier was tevens de bekendmaking dat het horrorevenement van 4 naar 3 avonden ging. Het attractiepark is druk bezig met de voorbereiding en heeft inmiddels laten weten dat er vele veranderingen aan zitten te komen. Zo pakken ze onder andere uit met een nieuw spookhuis en een nieuwe walkthrough.

Tijdens de spannende avond in het Avonturenpark valt er genoeg te beleven en vrezen. Screams pakt uit met 4 spookhuizen, 4 scare zones en 2 walkthroughs. Daarnaast zijn er ook nog eens 10 grote attracties geopend waaronder alle achtbanen. Overdag is er Heksendoorn voor de kleinere liefhebbers maar vanaf 19:00 uur gaat het los en is niemand meer veilig. ‘There is no Escape!’.

Nieuw dit jaar

Zombie Attack is dit jaar de grote nieuwigheid. In het nieuwe spookhuis moeten dappere bezoekers zich verdedigen tegen zombies door middel van een lasergun. Dit huis is vanaf 20:00 uur geopend. Hoewel het park vorig jaar uitpakte met een nieuwe walkthrough zal er ook dit jaar een nieuwe walkthrough zijn genaamd Scary Corn. Naast deze uitbreidingen is de organisatie ook altijd bezig met verbeterpunten om Screams nog beter te maken. Zo is het spookhuis House of Witches omgetoverd tot Witch House en zijn de scare zones Red Thirst en Dragon Fear verbeterd met showelementen.

Spookhuizen

Naast de nieuwe Zombie Attack zijn er nog 3 andere spookhuizen te vinden in het park. Onder de grond bevind zich een eng hotel waar The Crew al jaren werkt. Durf jij vanaf 14:00 uur in te checken bij spookhuis ‘Horror Hotel’?

In spookhuis ‘Death Lab’ (open vanaf 17:00 uur) lopen bezoekers door een laboratorium waar onderzoeken en experimenten totaal verkeerd zijn afgelopen. The Infected zijn constant op zoek naar bloed en mensenvlees.

Betreed het huis ‘Witch House’ vanaf 18:00 uur maar kijk uit. Hoe dieper je dit huis in gaat, des te groter wordt het gevaar. The Witches zitten overal en houden je goed in de gaten

Tickets voor de spookhuizen zijn nog niet beschikbaar en daarom is het ook nog niet bekend wat de prijs zal zijn. Vorig jaar koste een ticket €4,-.

Scare zones

De scare zones zijn net als vorig jaar Dragon Fear, Red Thirst, Freak Circus en Pirates Bay.

Dragon Fear:

Welkom in het leefgebied van The Knights en twee gevaarlijke draken. De ridders deinzen nergens voor terug. Hun drang om te jagen en moorden stopt nooit. Ze wachten jou en jouw vrienden op met hun bloederige zwaarden. Weet jij zowel de ridders als de draken te trotseren?

Red Thirst:

Houd je nek goed in de gaten. In deze zone heersen The Brides. Oogverblindend en zo charmant, maar ze kunnen hun ware aard niet langer verbergen. Ze willen jouw bloed en blijven jagen totdat hun bloeddorst is gelest.

Freak Circus:

De sadistische circusdirecteur ontvangt je met open armen. De mysterieuze klanken van het draaiorgel leiden je af. The Smilers zijn blij met jouw bezoek. Ben jij klaar voor deze bizarre wereld met gestoorde clowns, angstaanjagende situaties en bloedstollende momenten?

Pirates Bay:

Een donker gebied, laaghangende mist, rode kleuren komen je tegemoet. Je hoort kettingen, grommende geluiden en huiveringwekkend gelach. The Pirates maken dit gebied onveilig. Er zit maar 1 ding op: je zult ze onder ogen moeten komen.

Datum en tickets

Screams is op 3 avonden vanaf 19:00 uur. Dit is op 15, 22 en 29 oktober 2022. Tickets bestel je online vanaf woensdag 31 augustus 2022 en zijn er al vanaf €20,99. Een parkeerticket kost €7,50.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.