Wanneer de eerste blaadjes van de bomen vallen is het tijd voor Halloween. Het park is versierd en het bos achterin het park is verandert in een mysterieus Griezelbos. In het Griezelbos komt een scène tot leven, gebaseerd op de nieuwe film ‘Wiezel de Griezel en de veranderdrank’.

Er is griezelig veel te beleven. Ontdek de meer dan 60 spannende attracties en spook samen met de Julianatoren-karakters in verschillende shows. En voor de avonturiers: vergeet zeker niet om Cas de Ranger te helpen in het Griezelbos.

Het betoverende griezelbos

In het Griezelbos beland je in een wereld, gebaseerd op de nieuwe film ‘Wiezel de Griezel en de veranderdrank’. In deze film betovert de gemene tovenares Weuzel haar zoon, Wiezel de Griezel, tot een plaaggeest om Halloween in het park te verpesten. Cas de Ranger heeft echter een toverboek bemachtigd met een spreuk voor een veranderdrank om de betovering te verbreken. Weuzel heeft een storm ontketend waardoor alle bladzijden van het toverboek verspreid liggen in het Griezelbos.

De grote uitdaging voor bezoekers is simpel: ga op zoek naar de juiste bladzijde uit het toverboek! Tijdens de zoektocht worden bezoekers ondergedompeld in een spannend avontuur vol raadsels en verrassingen. Volg onderweg de aanwijzingen op en overwin de obstakels om de juiste informatie te vinden!

Cas de Ranger’s wiezel de griezel show

Zijn de juiste pagina’s gevonden in het Griezelbos? In deze theatershow is iedereen getuige van de spannende climax van het verhaal. Samen met Cas de Ranger word een veranderdrankje gebrouwen. Zal het lukken om de betovering te verbreken en Wiezel de Griezel om te toveren tot een aardige griezel? Red Halloween in Kinderpretpark Julianatoren!

Jul en Julia’s Halloween openingsshow

Elke ochtend wordt het attractiepark geopend met een spetterende Halloween openingsshow van Jul & Julia. Tijdens deze show is Jul verkleed als spook en Julia als heks.

Na de Halloween openingsshow kan iedereen natuurlijk met Jul & Julia op de foto.

De grote spookshow

Bij Halloween hoort natuurlijk een griezelig Halloweenfeest, maar dit jaar dreigen spoken het feest te verstoren! In de Spookshow treffen Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia dan ook de voorbereidingen voor een groot Halloweenfeest! Alles lijkt op rolletjes te lopen. De kostuums zijn klaar, de spookspinnen en slijmpuppies zijn gemaakt en de uitnodigingen zijn verstuurd …. maar zal het feest toch niet verstoord worden door de spoken van Kasteel Griezelstijn?

Julia’s Halloween dansles

Julia heeft zich speciaal voor Halloween betoverend verkleed als heks en kan niet wachten om samen met bezoekers te dansen als echte griezels in de spannende sfeer van Halloween! Doe mee met Julia’s Halloween Dansles en ontdek de geheimen van vliegen als een heks en ontdek het griezelige spookhuis. Voor bange bezoekers is er de Muizendans van Julia om deze angst weg te dansen.

Dino en Dina’s Halloweenshow

Tijdens Halloween gaan de allerkleinste bezoekers, samen met de dinosaurusvrienden Dino & Dina, op een spannend en leerzaam bouwavontuur. Dino & Dina zijn dol op bouwen en dit keer hebben ze een mysterieus spookhuis om te bouwen. Maar welke blokken hebben ze daarvoor nodig? Al snel wordt duidelijk dat Dino & Dina de hulp van de kinderen goed kunnen gebruiken. De kinderen worden de echte bouwhelden van de dag, terwijl ze Dino & Dina helpen bij het samenstellen van het spookhuis.

En als het bouwen is gelukt, is het tijd voor de enige echte… Dino & Dina dans!

Jul’s griezelfeest

Het is Halloween en dat betekent dat Jul een Griezelfeest heeft georganiseerd. Jul heeft zich voor het feest verkleed als spook en hij nodigt bezoekers uit om ook verkleed te komen. Trek je engste kostuum aan en spook samen met Jul mee en beleef een te gek Griezelfeest!

Jul en Julia’s Halloween swing en uitzwaaifeest

Na een te gekke dag vol griezelen en speelplezier tijdens Halloween nemen Jul & Julia voldaan afscheid van alle bezoekers. Ze delen met iedereen wat zij allemaal hebben beleefd die dag en natuurlijk zijn ze ook benieuwd naar verhalen van anderen!

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 700 leden.