Walibi Holland presenteert twee dinner experiences tijdens Halloween Fright Nights. Bezoekers kunnen kiezen uit spookhuis The Clinic en Campsite of Carnage. Bij de horror-walkthrough kan er dit jaar een hapje en drankje genuttigd worden in de caravans.

”Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om ‘romantisch’ te dineren in een bloederig ziekenhuis? Ja? Dan is dit je kans! Als je niet bang bent voor freaky doktoren tijdens het eten, dan dagen we je uit om een tafeltje te reserveren in deze unieke, exclusieve Dinner Experience… Je krijgt volledige bediening, shared dining (een goed gevulde plank per tafel met voor ieder wat wils), sidedishes, nagerecht en 1,5 uur onbeperkt drinken (bier, wijn, frisdrank, koffie en thee)”.

De Fright Nights zijn elk weekend van 9 tot en met 31 oktober te bezoeken. Daarnaast is het event ook vanaf 21 oktober op de donderdag en vrijdag. De Spooky Days zijn op meer dagen te bezoeken. Dit is van 9 tot en met 31 oktober met uitzondering van 11 tot en met 15 oktober.

Tickets bestel je vanaf 6 september op de website van Walibi Holland.

Wil je op de hoogte blijven over alles wat met Halloween te maken heeft? Sluit je aan op onze Discord server en praat mee.

Walibi Holland presenteerde eerder al een nieuwe experience:

https://scarezone.nl/2021/08/26/nieuwe-experience-tijdens-de-halloween-fright-nights-2021/