Na een succesvolle editie van vorig jaar keert Screams terug in Avonturenpark Hellendoorn. En het horror-event breidt daarbij uit van 3 naar 4 dagen. Dit kon ScareZone in februari al melden. Goed nieuws voor alle durfals en liefhebbers, want de verkoop voor de entreetickets is inmiddels gestart. Daarnaast is er ook een nieuwe slogan toegevoegd aan het event. Na ‘There is no escape’ presenteert het park dit jaar ‘Face your Fear’.

Screams won 2 jaar op rij de Scare Award publieksprijs tijdens het Scare Event. Hiermee laat het park zien lekker bezig te zijn en krijgt het ook de erkenning van de bezoekers. Hoe het event er precies uit komt te zien is nog even afwachten. De tickets voor alle experiences kunnen namelijk nog niet gekocht worden.

Vorig jaar pakte het park uit met meerdere scare zones, experiences en een vuurwerkshow. Zo konden bezoekers de longen uit hun lijf schreeuwen in Horror Hotel, Death Lab en Witch House. Daarnaast betraden zij gewapend met een speciale gun het terrein van Zombie Attrack.

Het is al mogelijk om een ticket te bemachtigen voor Screams. De prijs verschilt daarbij per datum. Op dit moment kost een ticket per persoon:

  • 14 oktober – €22,49
  • 21 oktober – €23,49
  • 28 oktober – €21,99
  • 4 november – €22,49

Normaal gesproken kost een ticket €29,50 dus hoe vroeger bezoekers een ticket bemachtigen, hoe beter. Koop je ticket hier.

Wil je nou helemaal niet missen over Screams in Avonturenpark Hellendoorn? Hou dan vooral ScareZone in de gaten voor alle updates. Zo wisten we ook als eerste te melden wat de toekomstige wensen zijn van het park rondom dit event. Lees hier het artikel terug.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 600 leden.