Na de onthulling van het eerste spookhuis en de walkthrough komt Scream Expedition met het volgende nieuwtje naar buiten. Het volgende spookhuis is namelijk onthuld en die heet Chop Shop. Wat hier gaat gebeuren blijft nog even geheim maar het belooft in ieder geval niet veel goeds.

Familie Bouchér is sinds 2003 de eigenaar van Chop Shop. De deuren van de shop worden eenmalig geopend voor het publiek. Bezoekers nemen deel aan de rondleiding door de slagerij. Hier komt het echte geheime recept boven tafel van de kwalitatief hoogstaande producten zoals de beenham.

Scream Expedition is een event bestaande uit 2 spookhuizen, een walkthrough en een scare zone. De walkthrough heet Cursed Pirates en het andere spookhuis A Christmas Story. Het evenement is te bezoeken op 3 en 4 november 2023. Durf jij het aan? Tickets komen binnenkort in de verkoop.

Het evenement wordt door meerdere organisaties georganiseerd die al jaren actief zijn in de industrie. Scare Productions is een van deze organisatoren. Dit is een non-profit organisatie waarbij scare actors meedoen op vrijwillige basis. 

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Discord server en help ons naar de 600 leden.