Sumo Digital komt volgend jaar met multiplayergame The Texas Chain Saw Massacre. Het spel komt uit voor de pc en voor de consoles van Playstation en Xbox. De uitgever heeft inmiddels een trailer naar buiten gebracht.

De game is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1974. En die film is dan weer geïnspireerd op de ware gebeurtenissen van de misdaden die moordenaar Ed Gein heeft begaan. De spelers van deze horrorgame nemen de rol aan van de moordenaar of van het slachtoffer. Het doel van de slachtoffer is om buiten het bereik van de moordenaar te blijven.

Een bekend gezicht van de franchise is natuurlijk Leatherface. Zijn naam is zo ontstaan doordat hij de gezichten van zijn slachtoffers afsnijdt en deze als masker gebruikt. Het personage is ondertussen in 8 films verschenen, waarvan de laatste in 2017 uitkwam.

Naast The Texas Chain Saw Massacre heeft ontwikkelaar Gun Interactive ook horrorgames als Friday the 13th en Layers of Fear 2 uitgebracht. Het is overigens nog niet bekend wanneer de game precies uitkomt.

Bekijk de trailer van deze horrorgame hieronder:

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze categorie ‘Extra’.