Het is weer die tijd van het jaar. Walibi Belgium is de zoektocht gestart naar 600 medewerkers voor het nieuwe seizoen. Het gaat hier om 300 studentenposities en 300 seizoensgebonden posities. De functies bestaan onder andere uit attractiemedewerkers, animatie, verkoop, receptie en schoonmaak.

De seizoenscontracten lopen over meerdere maanden, waaronder de lente, zomer, Halloween, en voor sommigen zelfs Kerstmis, met de mogelijkheid tot contractverlenging. Walibi hanteert een inclusieve benadering bij werving, waarbij de nadruk ligt op persoonlijkheid en sociale vaardigheden, zonder vereiste voor voorafgaande ervaring. 

HR Manager Antoine Stasse: “Walibi is veel meer dan alleen een plek voor pretparkplezier. Elk seizoen bieden wij een uniek menselijk en professioneel avontuur aan. Sluit je aan bij ons om deel uit te maken van deze buitengewone ervaring, waarbij je bijdraagt aan het creëren van onvergetelijke momenten voor onze bezoekers en waar je persoonlijk en professioneel kunt bloeien binnen ons dynamische team.”

De informatiesessies vinden virtueel plaats op 15, 17 en 22 januari. Sollicitatiegesprekken worden gehouden van 29 januari tot 16 februari. De bijbehorende trainingen zijn gepland van 4 tot 22 maart. De contracten gaan in op 18 maart of 25 maart.

De contracten die worden aangeboden zijn seizoensgebonden en jaarlijks vernieuwbaar. Iedereen die geïnteresseerd is wordt uitgenodigd om online te solliciteren via de website www.walibi.be, sectie ‘Jobs’, tot en met 22 januari.

Walibi Belgium opent haar poorten weer op zaterdag 30 maart 2024.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.