Het Sprookjesbos in Valkenburg wordt in oktober omgetoverd tot Horrorbos. De organisatie is hierbij op zoek naar acteurs.

Vanaf donderdag 28 oktober nemen alle duistere wezens het Horrorbos over. Het evenement duurt tot en met zondag 31 oktober. Wil en kan jij mee doen? Stuur dan een e-mail naar info@4seasons-entertainment.com en geef je op. De audities vinden plaats in augustus. Aanvullende informatie volgt nog via de e-mail.

Het evenement bestaat uit 3 scare zones en een spookhuis. Daarnaast is er ook een ‘Scary Square’ met een 4D bioscoop en een DJ.

Het horrorbos wordt volledig bedekt door een griezelige mist. Wie toch binnen durft te treden wordt verrast door monsterlijke piraten, gemuteerde dieren en zelfs bezeten sprookjesfiguren. De meest dappere bezoekers kunnen daarnaast een kijkje nemen in de grot met niet eerder vertelde sprookjesverhalen. Of bezoek het huis eens van verteller Kwadekracht. Dit is uiteraard niet zonder risico…”

Kijk voor meer informatie over dit evenement ook eens op:

https://scarezone.nl/2021/07/01/sprookjesbos-valkenburg-wordt-horrorbos/

Het Sprookjesbos in Valkenburg is al jaren een leuk uitje voor het hele gezin. Ontdek het park met de authentieke sprookjes, attracties en speeltuinen. In 1951 werd het park gebouwd door een Limburgse zakenman. Beleef de nieuwe 7D Cinema. ”Zet je bril op en riemen vast. Race met de Roadhoggers, Sunny Bunnies of in Rats Race”..

Klik hier voor meer informatie over het park.