Het zesde deel van Scream is in aantocht en draait vanaf 9 maart in de bioscoop. Naast onze eigen winactie op Facebook, Instagram en Twitter draait ook de marketing van Paramount Pictures op volle toeren. Met de trailer en verschillende posters lijkt niemand meer om de beruchte Ghostface moordenaar te kunnen. Nietsvermoedende voorbijgangers kunnen het karakters zelfs op straat tegenkomen.

In de nieuwste film uit de horrorreeks zien we bekende karakters als Sam Carpenter, Mindy Meeks-Martin, Chad Meeks-Martin, Tara Carpenter, Kirby Reed en Gale Weathers terugkeren. De overlevenden van het vorige deel laten het plaatsje Woodsboro achter zich om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen in New York. Het antwoord op de vraag of dit een goed idee is kan je zien in de officiële trailer.

De filmstudio heeft verschillende acteurs ingezet om verkleed als Ghostface de straten in Amerikaanse steden onveilig te maken. Voor de echte horrorfanaat klinkt dit natuurlijk als muziek in de oren. Andere mensen vonden dit wat minder geslaagd. Er werd meerdere malen naar het noodnummer gebeld, omdat mensen in paniek raakten.

Vooralsnog lijkt de stunt te hebben gewerkt aangezien Ghostface meerdere malen op social media voorbij komt.

Op meerdere fronten wordt de film groter dan zijn voorgangers. Zo duurt de film officieel 123 minuten en dat is nog niet eerder gebeurt in de franchise.

Koop nu jouw tickets voor het Scare Event

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.